mooie plekken nederland

De mooiste plekken van heel Nederland

Nederland heeft veel te bieden, mogelijk meer dan je zult denken. Zo is ons landje zeer divers en zijn vast plekken waar je nog niet eens bent geweest. Wil je nu weten wat mooie plekken Nederland zijn? Lees dan dit artikel eens rustig door. Zo nemen we de mogelijkheden graag met je door.

mooie plekken nederland

Vakantie in Nederland

Maar wat zijn dan de mooiste plekken van Nederland? Denk allereerst aan de Waddeneilanden, waar je terecht komt in een unieke omgeving. Denk allereerst aan Texel. Je vindt hier zeer brede stranden, met mooie duinen. Daarnaast kun je er de dorpjes bezoeken waar het altijd gezellig is. Maar er zijn natuurlijk nog meer Waddeneilanden. Den aan Vlieland, wat meer chique is. Of Terschelling, waar ook veel jongeren naar toe gaan. Ameland is dan voor families weer een mooi eiland. Tenslotte Schiermonnikoog, wat het kleinste dorpjes is van Nederland en erg leuk is voor natuurliefhebbers.

Mocht je de Waddeneilanden al eens hebben gezien, dan raden we je aan om ook eens naar Zuid-Limburg te gaan. Dit is de enige provincie waar je heuvels vindt, en dat is natuurlijk een erg mooi gezicht. Je kunt er daardoor ook heerlijk wandelen, en echte aanrader dus. Ook de steden wil je hier eens bezoeken. Denk aan Valkenburg of Maastricht welke beide zeker de moeite waard zijn. 

Maar ook Zeeland is uiteraard een provincie waar je eens heen wilt. Hier geniet je heerlijk van de stranden en kleine dorpjes. Tevens zijn steden zoals Middelburg en Vlissingen de moeite waard om te bezoeken. Tenslotte is de Veluwe altijd leuk. Dit onwijs veelzijdig natuurgebied en heeft zeer grote bosgebieden. Je komt er vast wilde dieren tegen, en kunt er over de flora en fauna lopen. Je weet hier zeker dat je een een rustige vakantie kunt beleven met veel natuur.