Met Payot huidverzorging, zorgt u goed voor uw huid

De huid is een zeer belangrijk ding in ons lichaam en het is daarom erg belangrijk dat de huid daarom goed verzorgt wordt! Wilt u bijvoorbeeld de huidveroudering verminderen? Dit kan met de Payot huidverzorging. De huidveroudering kan niet worden gestopt maar kan wel worden vertraagd. Het is daarnaast ook erg belangrijk om schadelijke invloeden zoals roken en overmatig zonlicht te vermijden.

De goede vochtinbrengende Payot huidverzorging helpt uw huid gezond te blijven. Daarnaast zal het uw huid ook grondig maar mild reinigen. Hoogwaardige huidverzorgingsproducten, gekozen op basis van jouw specifieke huidtype en huidprobleem, kunnen de gezichtshuid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals de zon, warme en koude weersomstandigheden en luchtverontreiniging beschermen. De Payot huidverzorging kan ook een geïrriteerde huid helpen verzachten en het ontstaan van huidziekten voorkomen.

Wat doet de huid?

Onze huid bestaat uit een aantal lagen. Zo worden in de zeer dunne opperlaag de huidcellen aangemaakt. Daarnaast heeft de opperhuid een zure beschermlaag die u beschermt tegen invloeden van buitenaf. Onder de opperhuid ligt de lederhuid en bevat onder meer spiervezels, zweetklieren, bloedvaten en talgklieren. Deze laag zal ervoor zorgen dat de huid soepel en stevigheid geeft. In de onderhuidse bindweefsel worden vetcellen geproduceerd, die vervolgens de onderhuidse vetlaag vormen.

Waar zorgt de huid voor?

  • De huid beschermt ons lichaam tegen ziektekiemen.
  • Via de huid wordt overtollig vocht afgescheiden.
  • Door de bloedvaatjes in de lederhuid wordt de lichaamstemperatuur gereguleerd.
  • Onder invloed van het zonlicht maakt de huid vitamine D aan.