Jacuzzi

Jacuzzi aanschaffen

Een langverwachte droom gaat eindelijk uitkomen, ik heb een jacuzzi gekocht. Misschien een beetje apart, maar ik heb deze online gevonden en gekocht. Het is namelijk mogelijk om via de website van Bubbels en Jets te bestellen. Omdat ik het erg fijn vind om mij te kunnen ontspannen ben ik tot deze aanschaf overgegaan. Het is nu mogelijk om op elk gewenst moment in dit bad te kunnen gaan. Aangezien ik niet zo een groot huis heb, heb ik ervoor gekozen om een model voor in de tuin aan te schaffen. Natuurlijk heb ik hier wel een overkapping bij laten maken, want ik wil wel een beetje privacy hebben.

Jacuzzi is goedkoper dan een zwembad

Aan de ene kant wilde ik graag een groot zwembad in mijn tuin hebben. Maar toen ik aan het berekenen ben gegaan hoeveel dit op een jaarbasis gaat kosten. ben ik best wel geschrokken. Helemaal vergeleken met een spa zijn deze kosten voor mij niet rendabel. Daarom ben ik tot de conclusie gekomen dat ik met zo een heerlijke spa in mijn tuin net zo tevreden kan zijn. Bovendien heeft deze lage verbruik kosten en hoef je geen chloor in het water toe te voegen om het helder en fris te houden.

Jacuzzi

Een kijkje in de showroom nemen

Nadat ik had besloten om een eigen spa aan te schaffen heb ik de bestelling compleet gemaakt. Best wel apart om zo een grote aankoop online te kunnen doen. Maar voor mij was dit een geweldige manier om eindelijk mijn wens te kunnen uitvoeren. Nadat ik op de website van Bubbels en Jets eerst de verschillende modellen had bekeken en naast elkaar gezet, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik deze eerst met eigen ogen wilde gaan bekijken. Daarom leek het mij verstandig om naar de showroom te gaan. Hier heb ik mij een beetje kunnen inbeelden hoe zo een spa eruit ziet en heb hier een beter beeld van gekregen.

Heerlijk ontspannen in mijn eigen bad

Inmiddels heb ik mijn eigen jacuzzi al in de tuin staan en heb hier al een paar keer gebruik van gemaakt. Heerlijk na een lange dag werken, kan ik mij hier ontspannen. Alleen of met een paar vrienden is het hier heerlijk in vertoeven. Een keer in de maand is het een avondje borrelen in mijn tuin. Weer of geen weer dat maakt niet uit. Want ik kan de temperatuur regelen van dit bad.