Een luxe badkamer voor jouw salon

Een nieuwe badkamer, een hoop stress: wat voor vloer? Wat voor muur? Een glazen pui of een open douche? Wel of geen badkuip? Een hoop van deze stressfactoren zijn al op te lossen door bijvoorbeeld te gaan werken met beton ciré. Beton ciré is een vorm van beton die je als bedekking voor bijvoorbeeld je vloer of muur kunt gebruiken. Een beton cire vloer heeft een hoop voordelen. Er zijn een hoop beton cire kleuren dus het is gemakkelijk aan te brengen in jouw interieur. Een beton cire badkamer is heel prettig in onderhoud en kosten!

Wat zijn de voordelen en de nadelen van beton ciré?

Misschien wel het grootste voordeel van beton ciré is dat het goedkoop is, en daarnaast erg duurzaam. Je kunt dus lang van je beton ciré genieten zonder de hoofdprijs te betalen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld marmer of tegels. Daarbij is het noodzakelijke onderhoud absoluut niet ingewikkeld, eens in de zoveel tijd met een doekje over het oppervlak is voldoende om het langer goed te houden.

Nadelig kan het aanbrengen zijn, het vereist enige kunde om beton ciré aan te brengen zoals het hoort. Natuurlijk is er altijd internet om je hierbij te helpen, maar het is ook altijd verstandig om advies van een professional in te winnen. Ook is beton ciré niet heel vlot in hoe snel het klaar is, het kan enige tijd duren voordat het beton ciré helemaal gedroogd is, maar dit is slechts een klein nadeel.

Wat past mooi bij beton ciré?

Natuurlijk is het lastig om te bepalen wat mooi bij beton ciré past, dit is per persoon verschillend. Maar bijvoorbeeld hout of natuursteen passen mooi bij de strakke afwerking van beton ciré. Daarbij zou je hout en beton ciré ook kunnen combineren voor een mooie industriële uitstraling, maar je zou ook voor een hele kleurrijke badkamer kunnen gaan. De keus is aan jou!