Genieten bij zonnestudio Breda

Hoe lekker is het om op de zaterdag even onder de zonnebank te gaan. Genieten van de warmte en het licht, dit probeer ik geregeld te doen! Nu dat we gaan verhuizen ben ik gaan zoeken naar een nieuwe zonnestudio Breda. Onze nieuwe woonplaats is Breda en het zou onwijs leuk zijn als ik daar ook een zonnestudio vinden kan toch? Zo ben ik op het internet gaan zoeken in de hoop een geschikte studio te vinden die aantrekkelijk is in de prijzen en tevens goede zonnebanken heeft.

Ergoline 1400 Breda

Tijdens het zoeken ben ik terecht gekomen op de website van SunVibe. Dit bedrijf is gevestigd in Prinsenbeek wat net buiten Breda ligt. Perfect dacht ik zo!

BezoekjeContactgegevens Prinsenbeek

Ik heb ervoor gekozen om hier afgelopen zaterdag vast eens te kijken of dat het geschikt is voor me, anders moet ik natuurlijk verder gaan zoeken. Bij binnenkomst werd ik meteen welkom geheten en alles werd zo goed mogelijk uitgelegd. Als ik vragen had over deze zonnestudio Breda kon ik ze gerust stellen, iets wat ik bij de vorige zonnestudio niet heb gehad. Ik heb er dan ook voor gekozen om eerst een lichte bruining te ondergaan, je weet immers nooit hoe dat de zonnebank gaat vallen toch? Ik heb in totaal een heerlijke bruining gehad, voelde me ook onwijs goed op me gemak. Door een abonnement bij hun af te sluiten hoefde ik voortaan niks meer mee te nemen. Zo kon ik alles thuis laten liggen, enige wat ik mee moest nemen was een handdoek!