logo-150x114

Voordelig laser ontharen bij Kliniek Veldhoven

rughaarEr zijn veel mensen die scheren en epileren ontzettend vervelend vinden. Als je uitrekent wat je in een jaar kwijt bent aan spullen voor ontharing dan zijn dat vaak al honderden euro’s. Scheermesjes zijn ook ontzettend duur en als je een goedkoop scheermesje hebt dan weet je bijna zeker dat je er wondjes aan overhoud.

De oplossing

Een tijdje geleden zat ik in de wachtkamer van Kliniek Veldhoven en toen zag ik een brochure voorbij komen over laser ontharen. De brochure trok mijn aandacht en daarom heb ik de brochure doorgelezen. Er stond heel veel interessante informatie in de brochures en ik moet zeggen dat ik een heel ander beeld had bij “laser ontharen.

kliniek-veldhoven-300x225Bij Kliniek Veldhoven ben ik al meerdere keren behandeld en elke keer weer met succes. Zo wist ik zeker dat de kwaliteit van de diensten ontzettend hoog lag. De prijs van de behandelingen van het laser ontharen was ook een stuk lager in vergelijking met de concurrent.

De behandeling klonk interessant en daarom heb ik een aantal berekeningen gemaakt. Het aantal scheermesjes dat ik heb gebruikt in een jaar heb ik bij elkaar opgeteld. Alle middeltjes die ik daarbij gebruik heb ik er ook nog eens bij opgeteld en ik stond te kijken van het hoge bedrag. Als ik dit ieder jaar zou moeten doen dan zou ik veel goedkoper uitkomen met een permanente behandeling. Op deze manier zou ik ook geen tijd meer hoeven te besteden aan het verwijderen van haar.

Volgende week heb ik mijn eerste behandeling!