Museum MORE

Voor een leuke dag, ga je naar Museum MORE!

Op zoek naar een leuke en interessante dag? Dan is Museum MORE echt iets voor jou! Lees hieronder waarom!

Over Museum MORE!Museum MORE

Voor de mensen die er nooit van gehoord hebben, Museum MORE is een moderne realisme museum die zich dagelijk bezig houdt om mensen op een leuke en interessante manier informatie te geven over de vroegere kunstenaars en hun kunstwerken..

 

Als je al eerder een bezoek hebt gedaan aan een kunst museum. Dan is het ook een leuke idee om naar Museum MORE te gaan. Het is namelijk een andere museum dan andere. Bij deze museum kun je kijken naar kunstwerken van René Lalique, hij was namelijk een Fransman die van 1860 tot 1945 leefde. Zo maakte hij prachtige kunstwerken van glas en hij maakte ook nog eens juwelen en parfum designs voor parfumindustrieën.

 

Wanneer u ook het museum gaan bezoeken, kunt u al het kunstwerk van dichtbij bekijken. Dat gebeurt namelijk met een loep op een scherm waar informatie bij staat. Wanneer je dan dan het MORE bezoekt, bezoekt u ook tegelijkertijd het Musee Lalique. Daar vindt u ook veel informatie die u niet wilt missen over de kunstenaars en hun kunstwerken. Museum MORE

Mijn ervaring

Zo ben ik ook langs het museum geweest en ben ik zeer tevreden weggegaan. Ik heb er veel kennis opgedaan en heb een fantastische rondleiding gekregen met veel informatie over de kunstenaars en hun kunstwerken. Voor meer informatie kunt u op de website kijken of eventueel bellen.