Massage in Den Haag

Totale ontspanning bij James Massage in Den Haag

Ik was laatst op zoek naar een massage in Den Haag. Een collega had goede ervaringen met James Massagetherapie. Op de website bleek dat zij een groot aantal verschillende soorten massages aanbieden. Zo kun je kiezen voor een holistische ontspanningsmassage, voor een deep tissue massage, sport massage, lomi lomi massage, zwangerschapsmassage en triggepoint therapie.

Ontspannende massage in Den Haag

Massage in Den HaagMijn doel van de massage was vooral ontspanning. Ontspanning van lichaam en geest. Ik had de keuze tussen een klassieke of een holistische massage in Den Haag. Bij de holistische massage gaan ze uit van de holistische benadering dat lichaam en geest in balans moeten zijn. Dat betekent totale ontspanning voor zowel lichaam en geest. Daarnaast geldt voor deze massage, net als voor de andere massages dat het de bloedsomloop stimuleert, het immuunsysteem vergroot en een positief effect heeft op het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Professioneel, respectvol en hygiënisch

Massage in Den HaagVooraf was ik wel een beetje zenuwachtig want ik was er natuurlijk nog nooit geweest. Mijn zenuwen bleken al snel onterecht. De masseuse was erg aardig en professioneel. De massagepraktijk is licht ingericht en er wordt echt geluisterd naar de klant. Hygiënisch en respectvol. Alle masseurs zijn gediplomeerd en weten duidelijk waar ze mee bezig zijn. Elke masseur heeft zijn eigen discipline en specialiteiten.

Voor herhaling vatbaar

De massage in Den Haag bestond uit vloeiende bewegingen, strijken en kneden. Daarnaast heeft ze het bindweefsel gemasseerd en acupressuur toegepast. Na de massage voelde ik me als herboren. Ik was echt helemaal tot rust gekomen en voelde me helemaal ontspannen. Ik ben zeker van plan om nog een keer terug te gaan want zo’n ontspannende massage is echt de ideale manier om even helemaal los te komen van je drukke dagelijkse beslommeringen. En wie weet ga ik dan ook dat andere soorten eens uitproberen.