Woman applying facial moisturizing cream.Skincare concept

Cryolipolyse apparaat

Bent u bezig met de strijd tegen de kilo’s? Maar wil het niet lukken? Dan kunt u gebruik maken van een cryolipolyse behandeling; een effectieve manier om vet te verminderen. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en geen hersteltijd! Wie wil dat nou niet?

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is een behandeling waarin vetcellen worden aangetast door kou. Vetcellen worden onder de huid sterk afgekoeld. Zodra de vetcellen bevriezen, sterven ze af en worden ze na die periode op een natuurlijk manier door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verdwijnen de vetcellen permanent uit het lichaam. Zones die behandeld kunnen worden zijn de buik, de ‘love handles’ de billen, de bovenbenen en de armen. Na een periode van 2 tot 4 maanden is het resultaat zichtbaar. Vervolgens blijft het lichaam nog 4 tot 6 maanden doorgaan met het afvoeren van vetcellen die zijn afgebroken.

Persoonlijk behandelplan

Als u de keuze heeft gemaakt voor een cryolipolyse behandeling, dan gaat een specialist van MedCos met u in gesprek om een persoonlijk behandelplan op te stellen. Hierdoor wordt er altijd een persoonlijk plan gemaakt, waarin staat welke plaatsen van het lichaam behandeld kunnen worden met de cryolipolyse behandeling. De behandeling is nagenoeg voor iedereen geschikt. Over het algemeen wordt de behandeling uitgevoerd in 3 behandelingen. Dit aantal is aangepast aan het gemiddeld aantal behandelingen wanneer men tevreden is met het gerealiseerde resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken, zodat het lichaam kan bijkomen van de behandeling en weer klaar is voor de volgende behandeling.

Cryolipolyse apparaat kopen?

Wilt u een cryolipolsy apparaat kopen? Dan bent u aan het goede adres bij MedCos. Ze bieden cryolipolyse apparaten aan voor de consument, salonhouder en voor distribiteurs. Bent u bijvoorbeeld een salonhouder? Dan kunt u gebruik maken van de kwalitatief hoogstaande apparatuur. Naast een cryolipolyse apparaat kunt u gebruik maken van de financiering, service, training en commerciële ondersteuning. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan in gesprek met een adviseur van MedCos.