Lipvergroting, iets voor jou?

Als je naar iemand recht in het gezicht aankijkt dan zijn de lippen over het algemeen toch wel echte blikvangers. Op de een of andere manier weten lippen altijd meteen de aandacht te trekken. Lippen geven gelijk een beetje een beeld van een uitstraling. Hierbij hebben veel vrouwen de wens volle lippen te hebben, deze geven namelijk een hele sensuele uitstraling. Iedere vrouw zou volle lippen kunnen krijgen door het vergroten van je lippen. Is dat ook iets voor jou? 

Waarom zou je een lipvergroting doen?

Bij het ouder worden verliezen je lippen volume en vorm. Lippen lijken naar mate je ouder wordt steeds meer naar binnen te vouwen. Wanneer dit het geval is, an zou je een Lipvergroting kunnen laten doen. Hierbij kan er plaatselijk een vulling in de lip worden gespoten. Door deze vulling wordt de vorm en het volume van je lippen hersteld.

In andere gevallen zijn er vrouwen die nooit gezegend zijn geweest met mooie volle lippen, maar die dat wel graag zouden willen. In deze gevallen zouden deze vrouwen dan ook heel goed kunnen kiezen voor een lipvergroting. 

Wat houdt een lipvergroting precies in? 

Een lipvergroting is een behandeling waarbij je lippen meer volume zullen krijgen. De vulling die hiervoor wordt gebruikt is op basis van Hyaluronzuur. Het aangaan van een lipvergroting is in de loop van het tij steeds meer populair geworden. Vrouwen voelen zich meer vrouwelijk en sensueel met mooie volle lippen. 

Hoe gaat een lipvergroting in zijn werk? 

De behandeling om je lippen te vergroten is op zich een vrij eenvoudige ingreep om te laten doen. Hierbij worden de lippen mooier en voller gemaakt. Bij deze behandeling wordt op een hele subtiele manier het volume en de vorm van je lippen hersteld in e oorspronkelijke staat.

Aan het eind van de behandeling zul je de sensuele lippen hebben waar je altijd al van hebt gedroomd. Omdat ieder paar lippen anders is, wordt de behandeling helemaal afgestemd op jouw eigen lippen. 

Als je een lipvergroting wil laten doen krijg je eerst een consult. Na dit consult wordt er een afspraak gemaakt voor de behandeling. De behandeling neemt 15 tot 30 minuten in beslag. Dan worden de lippen met een dunne naald ingespoten met de vulling. Als je voor lipofilling gekozen hebt duurt de behandeling ongeveer anderhalf uur.

Hoe is de nazorg na een behandeling? 

Na een behandeling met lipfillers is het niet gek als de lippen er gezwollen uit zullen zien en dat je blauwe plekken kunt krijgen. Door die blauwe plekken kan het zijn dat het wat pijnlijk aan zal voelen. Hiertegen kun je icepacks gebruiken om deze zwellingen en blauwe plekken tegen te gaan. 

Waar kun je terecht voor een lipvergroting? 

Mocht je besluiten voor een lipvergroting te gaan dan kun je terecht bij een kliniek die gespecialiseerd is in dat soort behandelingen. Een van de klinieken waarbij je terecht zou kunnen is  https://sarasinclinic.com/. Zij zullen je op een professionele wijze door de hele behandeling heen helpen.